Čas vypršel...
Anotace: ...příčiny bývají různé, ale konec stejný....
.....tik-ťak, tik-ťak, tik-ťak.....
Na tebe mluvím ty kluku,
neváhej, podej mi ruku!
Neměl jsi jezdit tak sběsile
- v krvi skoro dvě promile.
Škoda, teď, když to víš,
více již nikomu nepovíš.
Z chyb se nelze vždy poučit,
podej mi ruku, musíme jít!
.....tik-ťak, tik-ťak, tik-ťak.....
Nečekej, mám hodně práce,
u sousedů na oprátce
houpe se zoufalý muž.
Posloucháš? Půjdeme už?
Promiň, že jsem tak smělá,
tu dívku, co s tebou jela,
přiveď, dnes půjde s námi,
je pozdě trápit se výčitkami.
Je mi to líto můj milý,
i jí už došly síly.
.....tik-ťak, tik-ťak, tik-ťak.....
Dneska program mám plný,
tělo postarší ženy
bezvládně leží na podlaze,
mrtvici platí se draze.
Tak přestaň tu tak stát,
hra skončila - šach-mat.
.....tik-ťak, tik-ťak, tik-ťak.....
Nesmlouvej, nedělám ústupky,
řeším fatální přestupky.
Život má jistý řád
nelze ho hochu oblehat.
Dnes neodejdu sama,
jsem SMRT - tvá neznámá-známá.
Tik-ťak....utichá hlas...
Tik-ťak....vypršel čas...
Přečteno 403x
Tipy 12
Poslední tipující: Fiserka, J.U. Ray, Holis, Mannon, Mbonita, Churry, enigman, Špáďa
Komentáře (4)
Komentujících (4)