Žena
Jsem nedočkavá i trpělivá.
V koutku schoulená i divá.
Vyčkávám.
Zádumčivá.
Celá
staletí zkamenělá.
Drolím se na prach.
Větrem rozprášená
do polí a strání.
V hlínu proměněná.
Uhnětená.
V Pálavských kopcích nalezená.
Mám svoji hrdost,
znám svoji cenu ...
... abys ji miloval
Bůh stvořil ženu.
Přečteno 378x
Tipy 45
Poslední tipující: BArBArKO, Kapka, poustevník Jirka, Manon.H, střelkyně1, vodnař, NikitaNikaT., Doradan, Mario de Janiero, Milásek, ...
Komentáře (14)
Komentujících (13)