plevel
Anotace: ...lidé měnící se v plevel...
Člověk ve své malosti
zahrabal se do země a vzklíčil...
Člověk ve své blbosti
zemi svou si zničil.
...
Stonek je bujný dost,
neroste však pro radost.
Plevelý se plevely,
člověk leží v postely.
Měl by vylézt z pelechu
než mu plevy zaplevelý celou jeho paseku...
...
Plevelý se plevely,
člověk leží v postely...
V domění,že rozkvete hnojí jako o závod.
S hnojem to však strašně přehna...
ted´se bojí o život
Přečteno 372x
Tipy 10
Poslední tipující: Dračičák, Sýkorka07, Holis, Lilly Lightová, bejbyyyy, kikis
Komentáře (3)
Komentujících (3)