Anonym
*
Hlasitě tvé srdce dýše,
vyznáváš mi lásku tiše,
přesto slyším její hlas,
dlouho vnímám signál v duši,
uslyší i moje uši
tvůj baryton nebo bas.
Stejně tě znám, neunikneš,
v moje srdce jak šíp vnikneš,
kdo jsi, to já dávno vím,
snad se bojíš, že tě chytím,
láskou svou tě nenasytím,
jsi můj skrytý anonym.
*
*
Přečteno 280x
Tipy 21
Poslední tipující: Koza, Markéta Hl., Bíša, Jenda P., NikitaNikaT., Ctěný pán, okapovaroura, Holis, Zasr. romantik, jedam, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)