Naprš
Anotace: Divadelní hra. Obchodník s děštěm. Příjemné. Inspirativní. Co více napsat?
Sbírka:
Duševní doteky
Tak dlouho už nepršelo
a ty se pořád chováš
jak blázen
/ To není suchou zemí
ale mým srdcem
tolik dní vyprahlým /
Nikdy nepřivoláš déšť
jsi zloděj
a lhář mýho suchýho světa
Jsem přece ošklivá
i tys to řekl
tak proč si něco slibovat
/ I moje sny pomalu
usychaj.../
Tak už mi naprš!
Naprš mi...
Přečteno 372x
Tipy 8
Poslední tipující: embryo v hlave, kikis, Pokusný králík s melounovou náplní, Jana M., Bíša, Kapka, labuť
Komentáře (1)
Komentujících (1)