verze inverze..

verze inverze..

Anotace: hlavou dolů...na horské dráze...

lovec ztraceného vědění
s hedvábným hrotem jehly
a štítem z šarlatových nití
pod tlakem okolností
drcen deziluzí
denně vystavován
hněvu bezmoci…

nedokonalý ekvilibrista
mezi utkvělou představou
a možnostmi
které jsou dány
těžko chápající sám sebe
tvarován v misce
do iluze starého stromu
neúnavně proplouvající
přes stíny hlubin
stenů mrtvého dřeva
s obnaženými kořeny radostí
i pochybností z prožitků…

komplic komplikace
proměnlivý počasím
spontánní citem
se zvláštním stylem
člověčí mystifikace
ve společnosti dřevin
řítící se
po stopách neznáma
za neviditelnou ženou
moci předat kompliment
umění její jedinečnosti
v krajině spletitosti
projektu Ráje
ukrytého skalního města...
Autor enigman, 10.01.2009
Přečteno 345x
Tipy 31
Poslední tipující: Bíša, jusTMee, páááááááá, střelkyně1, Triffid Kolbe, Ctěný pán, snupicek, maena, okapovaroura, Holis, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

pěkně si hraješ se slovy
(komplic komplikace, to se mi líbí xD)

14.01.2009 21:08:00 | jusTMee

líbí

Hedvábný hrot jehly hned na počátku mě dostal do kolen. Musím to říct na hulváta: Prostě žeru tvou nápaditost:).

10.01.2009 18:06:00 | Dota Slunská

líbí

Ten Ráj znám
občas se tam toulávám
je jen škoda
že lézt vzhůru ke hvězdám
neumím
tak jen dole tiše sním...

10.01.2009 14:07:00 | Mbonita

líbí

Ach, myslím si - úchvatná, snad (po druhém přečtení) rozumím (tak trochu podle svého).

10.01.2009 14:02:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel