Brutální podívaná
-koukání z okna jedoucího vlaku-
ustálení pohledu
na šmouhách od bahna
nevědomí
o podnětech v duši
uzavřená
oproti vnějšímu světu /bublina/
-brutální podívaná-
dozadu
za mnou
/ne-/sebekontrola
nenávisti -uvnitř-
...
asi tam ještě někde bude
Přečteno 356x
Tipy 19
Poslední tipující: Vladimír P., kikis, s.e.n, Simísek, Holis, Mbonita, její alter ego, enigman, Jana M., Bíša, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)