Zpráva
Anotace: Jeden hlas ze zmatků co citim.. Zase vůbec nevim jak to nazvat..
Ve vzpominkach
skryto
v srdcích
vryto
Existuje lek proti touze?
Slzy spláchnuly
prý ať to nebolí
Já tě moc potřebuji..pouze.. !
Proč?
Hlavu mohu položit
pro tvrzení
že to MUSÍM vydržet??
Chtění je zakázané?
Proč my dva to takhle máme?
"Šepot,pláč a smích
po slinou míchala"
Duše.
Zatáhla rolety
Narostly jí kotlety
a nasadila směšnou hrací masku..
Zavřem oči drahý
zacpem si uši
co nám je potom
kdo něco tuší!
Prosím
utečeme
daleko!
Přečteno 263x
Tipy 10
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, kikis, Holis, nejsembásník, Bíša, bejbyyyy
Komentáře (1)
Komentujících (1)