Moudrosloví:D 1
,, Na prvním rande nikdy nemluv o tom co nesnášíš, ale o tom co máš rád."
Ptž když ten druhej nemá rád to co ty, nic se neděje, horší je když má rád to co ty nesnášíš...
Přečteno 308x
Tipy 2
Poslední tipující: hanele m., Thesssinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)