Návod
Anotace: *** je tak talentovaná a neznámá
Znám jednoho autora,
jmenuje se Jeřabina.
Krásná je jak stromek v poli,
ptáci do ní klovou,
au... to bolí.
Zralé bobulky
pro jejich zobáčky má,
to si ptáček pochutná.
Na Literu si Jeřabina hoví,
schovaná před světem,
nikdo o ní neví.
Podívejte na tu holku,
co má ve znaku bobulku.
Snad její kouzlo
přiláká vás,
básníky života,
hledače osudů a krás.
Tak nemeškejte,
za Jeřabinou
do světa fantazie
výlety podnikejte.
Přečteno 272x
Tipy 12
Poslední tipující: BArBArKO, slečna Nefertiti, čertíček, jerabina, Nimo, Holis, Bíša, Paulín, Tacca, Mbonita, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)