Knoflíky
Anotace: začalo to jedním upadlým knoflíkem
Sbírám upadlé knoflíky
z šatů celého světa
(skládám je do mozaiky)
a chtěla bych
mít právo veta
pro ztráty částí oděvů.
(Lépe to napsat nesvedu.)
Vždyť už jich je dost...
Přečteno 478x
Tipy 6
Poslední tipující: Holis, Mademoiselle Drea, kikis, Květka Š., enigman, WAYWARD
Komentáře (2)
Komentujících (2)