..chceš..máš to mít!!..
Anotace: ..pro Hančí..II.
Ty chceš být inspirací??
Panenka třeba hrací??
Já ti to přání splním
Vymýšlím..slastně vrním..
Obal se do heřmánku
Z bylinek vytvoř schránku
A Cecilka tě za chviličku
Sváže v kytičce do uzlíčku!! :o))
Obleč si kůži kočičí
Šminky ať trochu nalíčí
Ti pohled v šelmí potěchu
Mourek tě pozve na střechu :o))
Pro písničku vem´ vílí šat
Ta půjde s tebou tancovat
A pro mne nyní múzou jsi
Nádherná..jak to počasí :o))
Komentáře (11)
Komentujících (11)