Variace na "P"
Anotace: slovní hrátky:-)))))
Přísný pohled
pankáče
přes pusu
pásku
přes pupek
potisk:
PIVO-PORNO-POKR
poněkud pobuřující
popis pankáčských
piklí
pískl
prásk
poletující pončo
průstřel
proti podzimnímu
poryvu povětrnosti
poprvé poznal
pohnutky pankáčské
pancéřové pěsti
prohnul páteř
padající pohledy publika
padnul
Přečteno 296x
Tipy 2
Poslední tipující: WhiteSkull, Jana M.
Komentáře (2)
Komentujících (2)