Anotace: Ta moje mě nakrkla a tak jsem odpoledne šel na procházku sám. Brouzdal jsem sněhem podle Labe. Nakonec jsem se dostal jako obvykle do vinárny. Tam jsem seděl v koutku a po sedmičce jsem ji měl hotovou. Tak tady ji máte a večer, prosím, nevyrušovat!
Sbírka: Vodácké
Pěkně jsi to vyřešil a napsal...Taky k Labi chodím, pejska sebou vodím:-)
10.01.2009 22:38:00 | Kapka
přepluješ emocí moře
a bude zas dobře - - -
10.01.2009 21:54:00 | rybí prdy
Máte pravdu, potřebuji se udobřit. Je sobota, po výplatě, tak co se připravovat o "doložku nejvyšších výhod". Máš-li problém, napiš básničku.
10.01.2009 21:47:00 | Zasr. romantik