Věčná otázka
Anotace: taková filozofická báseň :-)
Mrňous se ptá
na svět jak přišel.
Astronom
jak svět na svět přišel.
Filosof
snad řekne kdy vznikl
ale co je čas
ví fyzik snad
zda strun svítání?
Přečteno 295x
Tipy 1
Poslední tipující: Lilly Lightová
Komentáře (1)
Komentujících (1)