Anotace: Jednou jsem se probudil v pulce noci a napsal tuto "basen" ani nevim jak...
moc milá... skvělá myšlenka.(jen si malinko pohlídej opakování slov)..šikulkááá.Vítám tě tady u nás v modrooranžové kavárně snění..a bláznů.
10.01.2009 23:02:00 | Filková
To jsem potesen ze jse libi... Chvili jsem vahal jestli mam svoji "tvorbu" zverejnit a nebo si nechat ciste pro sebe... A kdyz vidim ze jse libi tak vim ze to nebyla chyba=)
10.01.2009 23:00:00 | pyromanOV