Život
Chci něčí pomoc,
dejte mi radu jak mám žít
Dívat se kolem
a přesto klidné noci mít
Křičet z plných plic
a odezvi se nebát
Chodit beze strachu,
ne ho jen najevo nedat
Svěřit se člověku,
proč do papíru slova psát?
Najít tak někoho
kdo jen by mě chtěl znát
Nebát se života,
překážek jež nastanou
Dostatek odpovědí,
které nebudou jen ozvěnou
Opřít se o něco
v co věřit bych směla
Milovat bez zábran,
v jedno utvořit dvě těla
Cítit se potřebná,
pro někoho býti vším
Ne v očích bolest,
v dlaních nic a
... v srdci splín
Přečteno 328x
Tipy 16
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, mafiiiie, alexx, Seanko, Holis, Seifič, Nimo, carodejka, enigman
Komentáře (2)
Komentujících (2)