Co když
Co když je konec nic?
Dlouhý
Prázdný
Svět bez hranic
Co když jsi konec Ty?
Sen
Smysl
Občas nejsou návraty
Co když, bože, konec není?
A já
A ty
Zůstanem bez spasení
Co když to koncem nekončí?
Pomoz
Zůstaň
Chyběl by mi dozorčí
Co když jen blouzní?
Jak slabí
Tak silní
Poznají, utichnou, ale nesouzní
Co když jenom zdánlivě, jen na dotek?
A nic
A zase nic
A co když na ,,NIC,, ještě není lék?
Přečteno 298x
Tipy 9
Poslední tipující: Agniezka, Vladimír P., zvířenka, Lota, 6thSun
Komentáře (3)
Komentujících (3)