v pracovně...
masivní nábytek
bez ostrých hran
knihovna plná děl
renomovaných autorů...
bytelný konferenční stolek
s žilnatou deskou z mramoru
a za ním
usazen v koženém křesle
obklopen secesní dekorací
studuje tajná poselství
prastarých spisů…
náhlý závan…
dotek…
vstal
odložil dýmku
a se šťastným úsměvem
snad polechtán andělem
vrhnul se
uprostřed místnosti
do nafukovacího bazénku
plném barevných balónků...
Přečteno 377x
Tipy 33
Poslední tipující: Bíša, Manon.H, páááááááá, Holis, Agniezka, Noc17, Lorraine, střelkyně1, Triffid Kolbe, okapovaroura, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)