Anotace: Mělo by to platit pro všechny.První pohled neurčí jaký jsme doopravdy.
ST! je projev, cit a myšlenku... pěkně jsi to napsal, pro mne je to působivé... ach ano, člověk na první pohled nemusí být zaručeně tím, jak vypadá... je-li někdo méně hezký, není uvnitř zrůda, ale krásný člověk na venek, může v sobě podlost ukrývat.
14.01.2009 06:50:00 | NikitaNikaT.
Snupicku, dám ti ST na tu cestu, ale myslím, že na ni ti bude plat prtný!
11.01.2009 12:14:00 | Zasr. romantik