Les
Komu se nelení,
tomu se zelení
Ženich bez nevěsty
se nežení
Jeleni v říji jsou
Tančí s duší mou..
Z vrcholků stromů
papoušku slyším sbor
Jezevci pomalu
vylézají z nor
Komáři štípou zas
Jak rychle jen utíká čas
Člověk někdy cítí se jak vor
prazvláštní to tvor
Přečteno 370x
Tipy 6
Poslední tipující: kikis, ema mraz, Quigleika, Mademoiselle Drea
Komentáře (1)
Komentujících (1)