Mezi těmi dvěma světy
Okno otevírám
přichází nový sen
Sen možná předtucha
že nastane polární den
Oči přimhouřím
snad Tě nepobouřím
když zatnu pěst
a vyletím do nížin měst
Třeba štěstí mi
ukáže nový sen
Tiše mi pomůže
a pro muže z pekárny na růžích ustele
A u Tebe stébla trávy požene
stébla trávy požene..
Cítím to ve hvězdách
v zrcadle pod mořem
ostřím svůj záměr
Připravit, zamířit
myšlenky rozvířit
zúžit záběr
Vsadím svůj život
a pohodlně usednu
do Tvé dlaně
a potom až na dně mých nadějí
smyju svůj hřích
smyju svůj hřích..
Pak otevřu oči
dva světy se točí
Jeden černý
a druhý zas bílý
řeknu mé ano
pro všední blaho
a budu jen doufat
že uletím zpět
Přečteno 336x
Tipy 6
Poslední tipující: Holis, ema mraz, Quigleika
Komentáře (0)