Nepřítel
Zrak Tvůj zde není
pročpak to snění
jak zvláštní výraz máš
podívat se nehodláš?
nejsem kdo myslíš
já jsem naděje
ta Ti prospěje
jen jedno udělej ohlédnutí
a vše se v křídla vrátí
létat si budeš v oblacích
Tvůj úsměv at se Ti navrací
pohled Tvůj zas bude čirý
jako ta voda v potůčku
nad ní si motýlci létají
a mrkají po očku
na Tebe Ty beznadějná
usměj se a bud zas věrná
stále ve vzduchu něco zlobí
a pak smutek se rodí
veselost,hravost přivítej
beznadějnost je nepřítel...
Přečteno 273x
Tipy 12
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Caracol, NikitaNikaT., Bíša, Mario de Janiero, WAYWARD, 6thSun, Mbonita
Komentáře (4)
Komentujících (4)