Kapka
Kapka stéká vodou,
nikdo ji nezachytí,
nikdo nechce, aby byla s ním.
S nekonečnou něhou,
jedinou jednu políbí
tvář, o které já sám teď sním.
Ať někdo zachytí ji,
kdo ví, co je to cit,
někdo, kdo ví, co je to láska.
Ať skápne na šíji
tomu, kdo hodlá snít
o tom, že to není přes oči páska.
Přečteno 375x
Tipy 1
Poslední tipující: Akanishi
Komentáře (0)