Vzpomínka
Anotace: na Silvestr strávený s přáteli
Cesta daleko vede,
kam asi nás zaveze?
Že by zpátky domů?
Já bych nadále zůstala,
v té krásné chatičce,
daleko od civilizace.
Cítění vůně praskajícího
dřeva v krbu,
hraní Star Lairu,
vaření,
slyšet smích přátel,
zklamání z fotek /dotyčný ví/
oslavování Nového roku,
připíjení tlapolepem, /pikao/
dětským šampusem...
Krásné to
vzpomínky jsou,
doufám,
že příští rok
se zopakujou
Přečteno 510x
Tipy 10
Poslední tipující: NikitaNikaT., carodejka, padající do neznáma, Lilly Lightová, Bíša, Vlk v rouše
Komentáře (1)
Komentujících (1)