Anotace: Tak jo... je to vlastně báseň o tom, co se mi přihodilo ve čtvrtek... takže se dá říci, že je ze života...
Bojuj velice to bolí, ale pak člověk pozná, že nebojoval zbytečně. příjde doba kdy se zasměje prožitému, životu minulému.
06.10.2010 22:25:00 | jaroslava anna
Spíš vznikla na základě pravdy a na základě toho, co se skutečně odehrálo.. Proto je tak procítěná :) je zažitá
06.10.2010 22:18:00 | BlacckHermione-Emm
Naopak nemohu souhlasit s předchozím kolegou komentátorem. Pokud si představím tenhle text zhudebněný a vyzpívaný jako písničku, tak tam cítím proud nějakého citu, emoce, prostě něco, co se dere ven. A pocitové věty se většinou nezačínají podmětem a nekončí tečkou ;)
To jenom tak na okraj, líbila se mi moc, i stavbou, opravdu mi přijde taková písňová - vznikla na základě nějaké písně? :)
27.06.2010 22:13:00 | J.U. Ray
Nelíbilo se mi na tom jak hodně slok začíná na "A". Ono to jako celek pak kazí dojem. Jinak jo, povedené.
30.03.2009 15:34:00 | child.of.saviour