Plačící město
Anotace: takhle to asi vypadá poslední 3 dny v Brně a myslím že nejen v brně, bude to obrázek všech velkých měst
Inverzní zimní den
brněnská kotlina tone v mlze
z depresí utkaný sen
chuchvalec kouře z komína leze
mlha se rozlévá jako mlíko
schovává vše pod sukni svou
ze štatlu řve povánoční ticho
a lidi stále někam jdou
město pláče krokodýlí slzy
utopeno v zimním nečasu
jaro však prý přijde brzy
snad nezapomene na krásu.
Přečteno 305x
Tipy 20
Poslední tipující: Tacca, Princezna.Smutněnka, Kornélie Viktoria, bejbyyyy, kikis, j.c., Holis, s.e.n, Kapka, Mbonita, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)