..někdy je, možná, lépe nevědět....můžeme si alespoň podržet ten paprsek snu, který ač voní po vyčpělém vínu..ponechává iluzi
12.01.2009 14:11:00 | páááááááá
Snad ji to barman dal a ona se směje nebo pláče?
Zas v jiném baru čeká na jiného hráče...
12.01.2009 11:43:00 | Květka Š.
WAYWE, tohle se Ti mocka povedlo... na chvílu jsem si to představila. Z Tvého dílka na mne číší upřímnost, jakýsi cit, tak malučko soucit... ST! Je to myšlenkové. Nutí mne to přečíst znovu...
12.01.2009 08:25:00 | NikitaNikaT.
Tak to jsi byl ty, já nevěděla, od koho mi to ten barman předává, škoda, že odvaha ti chyběla ... :-)
11.01.2009 23:31:00 | jita.1965