Hadí
Uvařím Ti hade dnes
kobrovou polívku -
budou v ní samý príma jedy
Ještě horkou si ji sněz!
Možná sedíme tu spolu
naposledy….
Brejlovče prohnaný
co já s Tebou všechno prožila
Když topili jsme spolu Moranu…
Když hladili jsme myší plyš…
Když na hvězdy jsem s Tebou
Brejlila….
Ale teď už zmiz!
Odplaz se!
Sic po Tvojí kůži skočím!
Páchám bohulibý zločin
Stojím tu sama svůdně
v krajtovém prádle spodním
A mhouřím slastně oči….
Je to věru záhada.
Jak had může vyzrát na hada.
Já už vyzrála.
Mambička černá
s jazýčkem ostrým
s Moranou v boji
obstála…
Přečteno 279x
Tipy 6
Poslední tipující: kouzelníček, Zasr. romantik, Tacca, Kapka, enigman
Komentáře (2)
Komentujících (2)