Anotace: ...zengemu a také vám, co píšete, že rádi čtete prokleté, že máte rádi Bukowského, Máchu i Gutha Jarkovského...
Dobrý,,,vosina na soklu lepší než v zadku když ji daj někomu na památku...
12.01.2009 14:30:00 | Květka Š.
Mě to zaujalo, má to "to své"... myslím, že lehce trefné a dobře výstižné.
12.01.2009 07:05:00 | NikitaNikaT.