Není...
Není malíř ten kdo drží štetec
Není hvezdář ten co svírá dalekoled
Není švec ten kdo drží boty
Co tímhle chci říct?
Není vše tak jak se zdá
Není básník co pár veršů na papír dá
Vím jen, že na lásku musí být dva
Přečteno 306x
Tipy 4
Poslední tipující: Mbonita, Kapka, Jana M.
Komentáře (3)
Komentujících (3)