Jízda
Anotace: bílou cestou v tichém lese.
Sbírka:
Básničky
Vyjdeme si na procházku
svého pejska na provázku
vezmeme si sebou saně
zpátky nasedneme na ně
a už nám to s kopce pádí
pes nás táhne, to jsme rádi
malá zavýská si k tomu
nemusíme ještě domů.
S kopce nám to jede lehce
nahoru se dětem nechce
stále kladou otázky
je už konec procházky?
Nakonec je neleká
ani cesta daleká
s babičkou si vypravují
a statečně vyšlapují
bílou cestou v tichém lese
kdo uklouzne zasměje se
hned se chytne babičky
červenaj se tvářičky.
Pejsek cítí srnky, laně
málem převrhne nám saně
a když do nich strčíme
zase dolů frčíme.
Pes nám trochu pomůže
zbrzdit nás nic nemůže
výskotu je, křiku dost
je to jízda pro radost
kam dojedem dobře víme
u chalupy zastavíme.
Nevadí nám zima mráz
zítra vyjdeme si zas.
Přečteno 378x
Tipy 20
Poslední tipující: lady_esik, Holis, NikitaNikaT., a_tao, Bíša, Psavec, okapovaroura, Mario de Janiero, enigman, Mbonita, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)