Tak tady nad tvou básničkou sedím a dumám.
Líbí se mi a pak zase mám výhrady.
Ale asi to tak má být. Nutí přemýšlet. A domýšlet.
Proč? Jak? Tak až budu mít v hlavě myšlenky (jak jsem domýšlivý) srovnané, napíšu koment jen pro tebe (Ach!)
Robot: BRM asi: básním rozumíš málo, to píše mě
12.01.2009 13:03:00 | Zasr. romantik