Péčko

Péčko

Anotace: Prostě P

Mám jeden den volno
Zas koukám na porno
Nový mladý herečky
Kulaťoučký zadečky

Mám druhej den volno
Zas už tam mám porno
Lesbičky se líbají
Kalhotky si svlékají

Mám třetí den volno
Těšim se na porno
Samá pěkná třicítka
A gumová šidítka

Mám poslední volno
Tak si říkám porno?
A děkuji pánubohu
Za to že mam třetí nohu
Děkuju i za ruce
Sklon k autoerotice
Za to že jsou ženy
Tak rády obnaženy

Akorát tam chyba je
Nesedí jim údaje
Moje stará není Lucy
Roztrhnu ji na dva kusy
Autor Gravedigger, 12.01.2009
Přečteno 353x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

každý se baví jinak..:)

12.01.2009 13:25:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel