Narkissos a Echó

Narkissos a Echó

Anotace: experiment s dialogem

Vidím tě, jak jsi ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨jak jsi
mluvím a ty¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ty
vidím tě, a ty mi ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨mi
Vidím slova,ale nevím,co říkᚨ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨říkáš
Mluvíš! Proč? Protože? ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨tože
Jak jen dál ještě budeme? ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨budeme
Jen odraz na hladině dělí to vždy¨¨¨¨¨¨¨¨ vždy
mezi samotou a nebo spolu..¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨spolu
Autor dead-head, 12.01.2009
Přečteno 579x
Tipy 14
Poslední tipující: Frr, PIPSQUEAK, rohypnol, CorrimsonTom, Helena Sládková, Romana Šamanka Ladyloba, hezule, deuxEm, 6thSun
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Ta je úžasná! Nečekal jsem, že by se tu objevilo něco takhle invenčního!

29.01.2009 14:23:00 | Mortred44

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel