Anotace: napsáno 16.12.2008 (ze sbírky Dvě tváře)
To by mě zajímalo odkud ti to připadá známé, jestli na to přijdeš, něco bych si od toho autora rád přečet...
13.01.2009 14:48:00 | démon zatracení
některé obraty mi jsou známé, ale možná je to jen podobnost, každopádně na tvůj věck cápku docela dobrý :))
13.01.2009 14:41:00 | cordeli
Malíř nikdy nelituje, že je malířem, protože jen, když maluje, prožívá krásu. Ale jinak moc hezké. Používáš pěkná slova a rýmy jsou dokonalé. :-)
13.01.2009 14:35:00 | Veronikass