flagrans...
bezcílně se obracím
metám kotrmelce
chytám vločky
zrcadlících okamžiků
a koupu se s nimi ve vířivce
ovšem
zpátky je nevracím
protože
stejně je už nikdo nechce...
pak jen tiše ležím
a naslouchám
legendám z šálku
s horkou čokoládou
o mystickém šperku
ve visutých zahradách
chráněném
modrookou kněžnou
a cítím
teplé odlesky
té vzácnosti
na průčelí
svého ledového srdce...
Přečteno 347x
Tipy 34
Poslední tipující: Bíša, Churry, páááááááá, bejbyyyy, Jiparo, xkacerka, Holis, Agniezka, Triffid Kolbe, Kapka, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)