Noční můra
Jednou v noci noční můra
Vyhnala mě z postele.
Strachu ve snu byla fůra,
Snad ráno se to zastele.
Noc je mladá,
Čeho bát se, sen se zdál.
Strach se vkrádá,
Do snů stoupil démonů vám král.
Co on mi to způsobil?
Zneklidnil mi spánek.
Sám jsem si to nadrobil,
Nemám večer koukat do divných stránek.
/ to zase byl den /
Přečteno 323x
Tipy 6
Poslední tipující: angelicek, zafira, Douša, NikitaNikaT.
Komentáře (3)
Komentujících (3)