Lži
Stříbrný řetízek z rtuti
Na krku vykapu ti
V šeru
Z teploměrů
Do vlasů krůpěje perel
Opilým třpytem
K jitru
Od půllitrů
Za odpustek jediné noci
Zažiji pocit
Z viny
Jako jiní
V náznaku nátlaku po dechu hmatám
Chvatem lapen prozrazen jsem já
Stavím hrad ze snů pro nás dva a tam
Barevně z klamů malovat se dá
Hájenství tajemství každý z nás chce mít
Smutně nutně musíme být zlí
Důležitý pro náš vztah je klid
Opíjet se nebezpečně lží
Zapuzen do temných slují
Srdce-tam pluji
Tam žiji
V stínu žaluzií
Odpuštěn vypuštěn z mysli
Verdikt přísný
Z rukopisu
Bez podpisů
Roubíkem ve váze zlata
Ústa má zataj
Ať nebi
velí němí
Přečteno 277x
Tipy 6
Poslední tipující: kikis, Lota, střelkyně1, Petr Z, Rolnička
Komentáře (4)
Komentujících (4)