Přece abys byla lehká
Anotace: rychlost života je obdivuhodná..
Lecjací lehcí blázni
tu bloudí kolem
podléhám bázni
z odkvetlých děsů
zaplétám se v mnohém
ale hlavně do závěsů
Leckdo by s nimi
rozkvetl do bezvědomí
uprostřed horké zimy
rozkvetl a uhnil záhy
nedostihvší trochu vláhy
¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸
"U šálku ranní kávy
si o tom popovídáme zlato
až budeš dost velká
seškrábnu z tvého kvítku
přebytečné bláto."
¸Přece abys byla lehká¸
Přečteno 277x
Tipy 13
Poslední tipující: motáček, Markéta Hl., NikitaNikaT., jedam, Holis, Isobel, enigman, hanele m., labuť
Komentáře (3)
Komentujících (3)