zvláštní... ale, ano... zatajení, tajemnost... je to tam... nějak... mimosmyslově? ...
můj obdiv, tohle je napsáno pro mne naprosto matoucím způsobem... jako... z pocitu rovnou do pocitu, bez filtrace "rozumovou částí"; líbí moc
10.03.2009 23:49:00 | drsnosrstej kokršpaněl
Gratuluji k pětisté :-). Děkuji ti za všechny, co tě rádi čtou. A neboj se, jsme s tebou.
13.01.2009 16:35:00 | cevert
Básenka dosti pocitová s jistou hloubkou, pro mne lehce smutná a bolavá... být chladný jako led... ať nám, drahá spare nezmrzneš... já vím, láska rozehřeje aj ten nejtvrdší a největší kámen, aj největší ledovec... kéž rozehřeje Tebe a nejlépe hned...
13.01.2009 06:20:00 | NikitaNikaT.
Říkají mnoho..víme bezpečně co od tebe asi máme čekat ;-) A je to dobré...
Já se bojím ozývat už jen proto abych si nevyřval hlasivky..mám k tomu kousek.
12.01.2009 21:04:00 | Chancer