Bláznova
.
Sesypaly se hvězdy do parku
vidíš tam snad i Polárku
na nebi svítí Večernice
pro tebe také nezbednice.
Chtěl jsi snad říci svými slovy
přesvědčuj blázna
o tom, kdo ví
jaký je život za mříží
odkud ti chytří nahlíží.
Říkej mi znova ty můj pane
povídej co se ještě stane
vyjde zas každé ráno Slunce
a večer hvězdy září v tůňce
řekni jak zpátky se dostanu
na křídlech černých havranů ...
.
Přečteno 389x
Tipy 44
Poslední tipující: NikitaNikaT., Kapka, Bean, BArBArKO, Romana Šamanka Ladyloba, malá a šikovná, fab four, Lilly Lightová, s.e.n, bejbyyyy, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)