Ztracen v cestě
Anotace: O tom, co potká každého z nás...
Čistá noc, je jasno a měsíc svítí na cestu nám dvou,
Jdeme, jen bůhví kam a proč,
Všude kolem stromy, náhrobky a červeň svíček,
Jdeme, vůle táhne nás dál.
Mezi stromy světlo proniká,
Jasný, krásný hlas v uších zní,
Teď se nám už krásně dýchá i polyká,
Levitujem spolu nad zemí.
Přečteno 298x
Tipy 2
Poslední tipující: kikis
Komentáře (1)
Komentujících (1)