miluju tyhle akurátní věci..
dvě lahve piva..
10 knedlíků a zelí..
k té vepřové pleci .o)
23.01.2009 18:17:00 | Bean
...tak jsem si řekla Maruško, už dneska na Liter nepůjdu, dnes už ne!!!...pak se dívám a na onlinu vidím Tvůj nick, kliknu...a hele, tuhle neznám...musela jsem se přihlásit, abych Ti řekla, jak je nádherná!!!
16.01.2009 21:07:00 | Lota
Říkám tomu klid a pokoj žití a ostatní fakt nemusím míti....moc se mi líbí-mluví za mne slůvky z nitra Tvého, jakoby se zrodily z draka veselého ST!
14.01.2009 21:01:00 | Veselý Drak
:) ke štěstí mnohdy stačí málo... třeba pěkné počasí a někdo, ko se bude radovat s tebou :)---pěkná básen...
13.01.2009 18:17:00 | stmivani.na.lepsi.casy
Básence plně rozumím, padla mi tak nějak do noty. Aj když dokáží být živli krásné, přesto je nemusíme mít... pač dokážou aj ublížit, být tak nesmírně dravé a vzteklé... jako život sám, jako někdy láska.
13.01.2009 06:19:00 | NikitaNikaT.