Břehy jedné řeky
*
Dám ti lásku, vracej zpátky,
zbývá nám jen život krátký,
dej mi něhu, vrátím péči,
poraněná srdce léčí,
jen láska nás napraví,
jde tu vážně o zdraví.
My patříme duší k sobě,
věrný buď, já budu tobě,
neporaň mé duše cit,
spolu budem šťastně žít,
jsme dva břehy jedné řeky,
naše láska přečká věky.
*
*
Přečteno 318x
Tipy 16
Poslední tipující: Bíša, okapovaroura, Holis, labuť, WAYWARD, Květka Š., Psavec, enigman, NikitaNikaT., Kapka, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)