Blesk z nebe
*
Jako blesk z nebe
přijdeš večerním tichem,
mám stesk, chci tebe,
jsi mým jediným hříchem.
Čekám už dlouho
na tebe stovky nocí
posedlá touhou,
láska tvá vládne mocí,
pomáhá, chrání,
schová mě pod svá křídla,
jí se nebráním,
dává léčivá zřídla,
trpělivosti učí,
věrnosti zvlášť si cení,
vezme mě do náručí,
bez lásky život není.
Celá ta dlouhá léta
miluji jenom tebe,
láska v mém srdci vzkvétá,
přijdeš jako blesk z nebe.
*
*
Přečteno 350x
Tipy 10
Poslední tipující: Bíša, okapovaroura, WAYWARD, Květka Š., Psavec, enigman, NikitaNikaT., jedam
Komentáře (1)
Komentujících (1)