Naposledy
*
Dříve šel z tvých očí chlad,
teď se štěstím rozjasnily,
u dveří tě vidím stát,
mnohé už jsme pochopili.
Ovoce je plný sad,
potichu snad, jak bys krad,
pár polibků dostanu
v opuštěném altánu.
Řekni třeba "mám tě rád"
já udělám čelem vzad,
znovu k tobě přijdu tedy
ještě jednou – naposledy.
*
*
Přečteno 261x
Tipy 17
Poslední tipující: Bíša, okapovaroura, Květka Š., labuť, enigman, NikitaNikaT., jedam, Kapka, WAYWARD, Zasr. romantik, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)