Amen. Taková malá motlitbička. A v mém věku výstižnější než Andělíčku, můj strážníčku, opatruj mi mou dušičku...
Kde ve mně by po padesáti letech života našel to malé, špinavé, zválené, potrhané, děravé, ušmudlané, vysušené, nacucané, opuchlé, ztlučené, zvalchované, udupané, flekaté, zavšivené nic, kterému se říká duše?
Dal jsem ST, i když se sebou jsem stále nespokojen.
13.01.2009 08:42:00 | Zasr. romantik
Tož, tak staniž se ... ST! Ach ano, lépe je žít v páru, ale v takovém, kde je opravdová láska.
13.01.2009 06:47:00 | NikitaNikaT.