Anotace: - po dlouhé době zase jedna opravdu romantická. Teda skoro ...
Sbírka: Špatně tajená láska
Co na básenku řéct... slůvka, veršíky pěkná, hezká, romantická myšlenka... ale opravdu drsný závěr... tož, nezbliž si.
15.01.2009 07:09:00 | NikitaNikaT.
Všichni máte starost o moji kůži (kůžičku), ale zítra sem dám jinou, v ní jsem vykrad sám sebe. Bude se jmenovat stejně, stejná bude i první sloka. Před časem jsem totiž našel první sloku v poznámkách a nevzpomněl jsem si, že už jsem ji dopsal. Tak jsem ji dopsal 'znovu'. Je zajímavé, že ač končí jinak, končí vlastně stejně.
13.01.2009 13:21:00 | Zasr. romantik
Romantika s opravdu drsným závěrem :) ... klidně sni a kartáčem své tělo nesedři ...
13.01.2009 12:48:00 | toužím.jít.dál