Jak si kdo ztroskotá ....
Anotace: ... ... tak si i umře ...
.
.
Trosečník mává sukovicí
opovaž se mě zachránit,
spojil svůj život s poběhlicí
s chimérou dneska sdílí byt.
Milují svoje trosky,
života nenasytný hlad,
fušku dá totiž stejnou,
doplout …,
… … či ztroskotat …
*
.
------------------------------------------
*
Comment Marfušce ... dílo "Funus" ...
*
.
Přečteno 303x
Tipy 22
Poslední tipující: Holis, /cnz/, Severka, Noc17, Aťan, Psavec, Mbonita, Kapka, poustevník Jirka, labuť, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)